Verhuur

Zonder investeren over goede middelen beschikken.

Indien u voor een korte termijn een aanhanger nodig heeft, kunt u deze bij ons huren. Wij hebben meerdere modellen voor u klaar staan, waaronder enkel- en dubbellassers, en hebben voor u ook de nodige accessoires klaar liggen, zoals adapters voor de elektronische koppeling. Wilt u een aanhanger reserveren?

Door de professionele middelen die Busscher tot zijn beschikking heeft, kunt u bij ons goedkoop terecht voor verschillend bouwmaterieel. U kunt hierbij denken aan betonmolens, bouwgaas, tegelknippers, plafondstempels, schragen, steigerwerk, trillers, bouwliften, dekkleden, verwarmingsapparatuur, heftrucks, pompen, pijpenbuigers en kraanwagens.

Neem contact met ons op »

Bij Busscher kunt u een standaard maat of op voorraad zijnde special huren. Hierdoor kunt u op korte termijn en zonder investering gebruik maken van de mogelijkheden die onze containers u bieden.

Zo kunt u tijdens een verbouwing of verhuizing tijdelijk uw spullen veilig stallen. U kunt uw spullen zowel in Weerselo als in Nordhorn een veilig onderkomen geven in onze containers.

Organisatoren van evenementen kunnen bij Busscher terecht voor een zeer compleet pakket. Het omvat tenten, podia, marktkramen, parasols, luifels, stoelen, muziekkoepels, kassahokjes en tal van andere producten. Met uitzondering van de Weerselose Markt houdt het bedrijf zich met de organisatie van geen enkel ander evenement bezig. Het bedrijf levert aan andere ondernemers zoals cateraars een compleet pakket aan materieel. Het beschikbaar stellen van zeer grote podia en tenten tot in totaal drieduizend vierkante meter, vormt geen enkel probleem. Busscher is een vaste partner van organisaties van grote modeshows met een podiumoppervlakte tot duizend vierkante meter. Tevens kunt u bij ons terecht voor stevige tenten met aluminium wanden voor bijvoorbeeld tijdelijke huisvesting.

Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor de huur van kleine tenten of marktkramen. Alle tenten en podia zijn in eigen beheer gemaakt en zodanig ontworpen dat ze op tal van manieren kunnen worden gekoppeld. De producten zijn daardoor multifunctioneel inzetbaar.

Het vervoer van deze producten kan door Busscher zelf geregeld worden. U kunt gebruik maken van onze aanhangwagens. Voor de grotere objecten gebruiken wij onze vrachtwagens.

 

Direct te huur

Bij evenementen waarbij entreegelden geheven worden, heeft u kassahokjes nodig. Onze kassahokjes bieden ruimte aan twee personen. Het wisselgeld kan in een kassalade worden opgeborgen. De kassahokjes hebben een diepte van 1,25 meter en een breedte van 1,50 meter.

Desgewenst kunnen wij deze tegen een kleine vergoeding bij u brengen en ophalen.

Zoekt u een tent geschikt voor bijvoorbeeld een bruiloftsfeest of een groot evenement? Wij helpen u graag aan een geschikte tent met toebehoren voor een aantrekkelijke prijs.

De evenementstenten worden geleverd met een lengte tussen de 15 en 40 meter. De tent wordt geplaatst door onze eigen vrachtwagen met kraan. Voor kleinere evenementen is een Partytent van 4 meter breed leverbaar. De lengte varieert van 6 tot 21 meter. Een vloer in deze tent wordt door ons bijgeleverd.

De inrichting van de tent wordt aan uw wensen aangepast. Wij kunnen zorgen voor luxe tafels met stoelen, praattafels, podiumdelen, dansvloeren et cetera. Informeer ook naar onze verlichtings- en verwarmingsmogelijkheden.

Busscher levert diverse podia voor kleine en grote evenementen. Zo kunt u een concertpodium op locatie krijgen, of podiumdelen voor een catwalk zoals gebruikt tijdens modeshows. De podiumdelen zijn 40 of 70cm hoog en oneindig in lengte.

U kunt bij ons ook een prachtige klassieke muziektent / podium voor bijvoorbeeld een harmonieorkest of blaaskapel huren. Ideaal om een opvallend tintje te geven aan een moderne muziekgroep!

U kunt bij ons marktkramen huren die geschikt zijn voor bijvoorbeeld kunstmarkten, vlooienmarkten of om te gebruiken als informatiestand. Het leveren van grote partijen kramen is voor ons geen probleem. De standaard kramen hebben een lengte van 3 meter, de ambulante kramen zijn 4 meter lang. Busscher heeft eigen vervoersmiddelen om de kramen bij u te bezorgen.

Voor in uw tent of bij uw gelegenheid, kunnen wij evenementsstoelen, plastic tuinstoelen, sta-tafels, terrastafels en klaptafels leveren. Ook alle soorten bestek en benodigdheden bij catering, zijn door ons leverbaar.

Bij een evenement is voldoende stroomvoorziening van groot belang. Niet op alle locaties is er altijd een stabiele toevoer van elektriciteit. Dan kan het handig zijn om een aggregaat in te zetten.

Wij kunnen twee type aggregaten leveren:

  • Benzine 2500 watt
  • Diesel 5000 watt

Neem contact met ons op »

Bij Busscher kunnen vaste klanten lasapparatuur huren. Onze apparatuur is van het Duitse kwaliteitsmerk D+L. Alle benodigdheden, onderdelen en gassen zijn bij ons verkrijgbaar.

Bij Busscher is nog veel meer mogelijk. Heeft u een probleem of vraag, en denkt u dat uw oplossing door Busscher geleverd kan worden na het lezen van deze website? Kom bij ons langs, of bel ons op. Wij zorgen ervoor dat u met de juiste persoon over uw probleem spreekt en kijken samen met u naar een oplossing.

Neem contact met ons op »