Aanhangwagen onderdelen

Aanhanger onderdelen

Busscher levert in Europa onderdelen voor alle soorten aanhangwagens.

Een uitgebreid assortiment onderdelen en producten voor uw caravan, aanhanger, paardenwagen en dergelijke. Bovendien kunt u uw aanhanger voor onderhoud of reparaties bij ons langsbrengen. Uw aanhanger wordt vakkundig in onze eigen werkplaats gerepareerd. U kunt contact met ons opnemen voor een deskundig advies, of een aanvraag doen voor speciale onderdelen.

U weet al wat u nodig heeft? Op de webshop kunt u uw producten uitzoeken en direct met iDeal afrekenen.

Direct naar de webshop »

Voor de professional kunt u bij ons terecht voor scherpe inkoop van onderdelen. Busscher staat voor kwaliteit voor een scherpe prijs.

Als Europese groothandel met mogelijkheid tot eigen fabricage van onderdelen opereert Busscher als professionele dealer van de bekende merken. Als vaste klant krijgt u persoonlijke toegang tot onze webshop. U kunt ook grote aantallen direct via onze webshop bestellen. Indien u inlogt vanaf uw vaste werkplek, kunt u zelfs direct uw individuele prijs opvragen.

Direct naar de webshop »

Voor A-kwaliteit kunt u bij ons terecht voor onderdelen voor:

  • ALKO
  • BPW
  • Knott
  • Peitz
  • Schlegl

Busscher levert ook een reeks aan eigen fabricaat onderdelen. Deze onderdelen worden gekeurd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Hierdoor kunnen wij voor elk budget een passende oplossing bieden.

U kunt bij Busscher terecht voor bijvoorbeeld:

Onderstel
Assen, wielen, banden, schokdempers, bouten, moeren, sluitringen, ...
Technisch
Remschoenen, remtrommels, kabels, lieren, oploopremmen, ...
Aanhang
Neuswielen, koppelingen, dissels, verlichting, spatborden, stofhoezen, ...
Caravan
Verlichting, alle onderdelen, elektrische movers, fietsdragers, ...
Paardentrailer
Bevestiging, bescherming, dakramen, ...
Boottrailer
Beveiliging, bootrollen, zijsteunen, ...
Afwerking
Anti diefstal producten, betontriplex, houtplaten, koetsonderdelen, ...

Kijk in onze webshop voor een totaaloverzicht, of neem contact met ons op voor een persoonlijk antwoord op uw vraag.

Direct naar de webshop »

Ondanks concurrerende prijzen verwacht u wel kwaliteit van ons. Busscher garandeert u de kwaliteit die u nodig heeft. Bovendien wordt het niveau van onze leveranciers dagelijks gecontroleerd. Uiteindelijk bepaalt u als klant het kwaliteitsniveau dat onze leveranciers dienen te hanteren.

Natuurlijk voldoen onze producten ook aan de nodige keurmerken en certificeringseisen die in Europa gelden.

De traditie van het familiebedrijf betekent dat Busscher een persoonlijke band met haar klanten onderhoudt. Als klant staat u dan ook bij ons centraal.

Onze medewerkers zijn intern opgeleid tot het kennisniveau dat deze branche vereist. Daarnaast beschikken wij over een eigen werkplaats waar met deze kennis producten op maat worden gefabriceerd. Voor u betekent dit dat u met elk probleem bij ons terecht kunt. Als een standaard product niet voldoet, zorgen wij voor een passende oplossing.

Busscher is groter dan alleen Nederland. In heel Europa zijn klanten overtuigd van de meerwaarde die Busscher biedt. Door grensoverschrijdende samenwerking profiteert u mee van de gecombineerde inkoopkracht.

Sinds 2013 kunt u in de webshop ook betalen via SOFORT Banking, de Duitse variant van iDeal. SOFORT is in Europa de snelst groeiende betaalmethode voor online bestellingen en wint snel aan populariteit in andere landen.

Bezoek de webshop in het Duits